Ny Organist og Børnekorleder

Velkommen til Kirstine Fritzen Uth

Ny Organist og Børnekorleder.

Fra d. 1. februar 2019 er Kirstine Fritzen Uth Zions Kirkes nye Organist og Børnekorleder.

Kirstine er uddannet kirkemusiker og musikpædagog, og har tidligere været organist ved Gørding Kirke.

Ud over at blive fast afløser for organist Ole Harkjær Jensen, har Kirstine fået til opgave, at opstarte og lede et helt nyt børnekor i Zions Kirke. En opgave hun glæder sig meget til at gå i kast med.

Allerede nu er Kirstine med til Babysalmesang, både på klaver og klarinet, til stor glæde for både store og små.

Ved siden af arbejdet i Zions Kirke vil Kirstine fortsat være underviser på Esbjerg Kulturskole i klarinet og musikalsk forskole.

Vi byder Kirstine velkommen i blandt os og glæder os til at lære hende endnu bedre at kende.

MM