Hilsen fra Daniel Ettrup Larsen

Det var fantastisk at være til gudstjeneste og fest i søndags, hvor Niels Jørgen Kobbersmed blev fejret for sin lange og trofaste tjeneste i Zions kirke.

Nu har jeg fået lov til at være konstitueret indtil menighedsrådet ansætter en ny sognepræst. Jeg har boet i Esbjerg og været Stiftspræst for Folkekirkens Tværkulturelle Center i Ribe Stift de seneste 6½ år og har været med til at udvikle det tværkulturelle arbejde forskellige kirker i hele stiftet.

Nu glæder jeg mig til at være med i de mange spændende opgaver, som ligger til mig i Zions sogn. Jeg har flere gange fået lov at afløse i Zions kirke til en gudstjeneste eller andre arrangementer, men nu kan jeg koncentrere mig 100 % om Zions sogn indtil videre.

Jeg glæder mig til at se mange af jer allerede her til de kommende julegudstjenester.

venlig hilsen Daniel