Vielse i folkekirken

Vielse eller kirkelig velsignelse af ægteskab kan finde sted i Zions Kirke, hvis brudeparret har tilknytning til sognet.

Kontakt kirkekontoret på tlf. 7512 8316 for at aftale tidspunkt for brylluppet. Kirkekontoret sørger for at formidle kontakten til den af præsterne, der skal foretage vielsen.

Inden vielsen skal I udfylde en ægteskabserklæring. Dette gøres med NemID på borger.dk under emnet "Familie og børn."

Når man efterfølgende har modtaget en prøvelsesattest fra kommunen, sendes den til kirkekontoret via "sikker post" - Tryk HER.

Hvis I ønsker at ændre navn i forbindelse med vielsen, gøres dette også på borger.dk.

Er I tidligere blevet borgerlig viet på rådhuset, er det efterfølgende muligt at få en kirkelig velsignelse af ægteskabet.

Læs mere om bryllup og kirkelig velsignelse på folkekirken.dk