Hvad er konfirmation?

Du kan blive konfirmeret i folkekirken, hvis du er døbt. Konfirmationen bekræfter din dåb. Du skal altså være døbt og endvidere have deltaget i konfirmationsforberedelsen, som styrker din fortrolighed med det kristne trosgrundlag og folkekirkens gudstjeneste. Præsten kan forlange, at du deltager i et antal gudstjenester i løbet af konfirmationsforberedelsen.

Læs mere om konfirmationen på folkekirken.dk - Tryk HER

Tilmelding til konfirmation

Til konfirmander på Danmarksgade Skole og Esbjerg Realskole

Tilmeldingen til konfirmation og konfirmationsforberedelse sker elektronisk:

Tryk HER

Disse oplysninger skal du/I have klar:

• Dit/jeres NemID
  • En indscannet kopi af dåbsattesten, HVIS barnet er døbt i et kristent trossamfund uden for folkekirken, evt. i udlandet.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen. Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt os her:

Esbjerg Realskole:            Sognepræst Johannes Sloth Christensen - josc@km.dk

Danmarksgade Skole:      Sognepræst Daniel Ettrup Larsen - dael@km.dk