Nyt kirkesølv i anledning af Zions Kirkes 100 års jubilæum

I oktober kan Zions Kirke fejre 100 års jubilæum, og vi glæder os meget til ar fejre det sammen med jer.

Vi har i mange år trængt til ny dåbskande, og vort altersølv er ved at være slidt. Begge dele har været repareret flere gange.
Derfor har vi i flere år arbejdet på at finde en kunstner, der kan fremstille noget nyt, som passer til kirkens nuværende lyse stil.
Efter at have undersøgt markedet, er valget faldet på sølvsmed Andreas Exner.
Det er dyrt at få fremstillet, men vi har sparet op til det gennem nogle år, og derudover har vi fået tilsagn om 200.000 kr. fra ”A.P.Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene formål”.
Desuden har vi fået en anonym gave på 25.000 kr., som vi takker hjerteligt for.
Der mangler stadig mange penge før vi er i mål

Vi har derfor besluttet at ønske os penge til dette projekt, hvis nogen kunne tænke sig at give en gave til kirken.

Henvendelse kan ske til kordegn Bent Erik Lindberg Kristensen, 75 12 83 16.
Kontonr.: 8119-0003425606

På forhånd tak.

Kirkesølvet forvendtes at blive indviet i forbindelse med jubilæumsgudstjenesten den 12. oktober 2014.

Menighedsrådsformand
Inge Marie Jensen