Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 
søndag27sep2020

Koncert med Benjamin Kirketerp

søndag27sep2020 kl. 15:00 - 16:00

“Ti stille, bassen spiller” - koncert med Benjamin Møller Kirketerp.

Bassist og komponist Benjamin Møller Kirketerp, er på vej rundt til koncerter i de danske folkekirker uden yderligere selvskab end sin bas og dertilhørende udstyr. For ham er bassen ikke kun et akkompagnerende instrument i en større sammenhæng, men et udtryksfuldt og helstøbt instrument.

Om hans soloprojekt “Ti stille, bassen spiller” udtaler Benjamin:

“Projektet tager udgangspunkt i en satiretegning jeg så. På denne tegning sidder en sigtet i forhør hos to betjente. Den sigtede vil ikke snakke, og hvad gør betjentende så? De tager en bassist ind i rummet, beder ham om at spille, og straks snakker den sigtede. Tegningen er en parodi på den gamle joke om hvordan man kan høre, at der er bas solo?

Det er når folk begynder at snakke og gå i baren. Den udfordring vil jeg tage op og se, om det modsatte er muligt. Kan alle andre instrumenter end bas fjernes og samtidig holde folk fanget og munden lukket?“

Koncertrækken “ti stille, bassen spiller” er solooptrædender med originalt materiale, ny musik skrevet specifikt til el-bassen og egne arrangementer af salmer og danske sange.

Med mange års erfaring som musiker og komponist vil Benjamin vise, store som små, et nuanceret billede af den elektriske basguitar og dens mange musikalske anvendelsesmuligheder.

Se evt. mere på Facebook HER

Der er fri entre til koncerten!