Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Læsekreds

Tilbud til alle interesserede om at læse bøger sammen og diskutere/analysere bøgerne. Vi får bogkasser fra biblioteket, så det er gratis at deltage.
Kaffe hver gang à 5 kr.

Vi mødes en eftermiddag om måneden kl. 14-16.
Har det din interesse så kontakt Agnes (Kordegn) 75 12 83 16


 Under overskriften "Gode bøger skal deles med andre", har vi en gang om måneden mødtes for at diskutere en roman.  En god læseoplevelse er som bekendt meget værd, og kan blive endnu mere værdifuld i selskab med andre, der holder af litteratur. Det har vi nydt godt af i læsekredsen, hvor vi har oplevet at bøgerne er kilde til refleksion og eftertanke i forhold til centrale temaer.

Vi har læst en række vidt forskellige romaner, som vi ikke alene har diskuteret med henblik på at finde ud af hvad forfatteren mon vil sige os, men også drage paralleller til eget liv og andre læseoplevelser. Der er ingen facitliste i læsekredsen.

Vigtigt for os er netop, at læseglæden passes og plejes ved fælles hjælp. Ved at læse forskellige genre og forfattere, håber vi på at få udvidet horisonten. Undertegnede har hver gang fornøjelsen af, at fortælle lidt om bogens forfatter og de anmeldelser bogen har modtaget. Indimellem krydres med små nyheder fra bøgernes verden. Læselyst og læseglæde går hånd i hånd.

Vi vælger bøger, der kan lånes samlet af læsekredsen på biblioteket, så der ikke er udgifter til køb af bøger ligesom du ikke behøver at være biblioteksbruger. Det er gratis at deltage i læsekredsen, men der betales for kaffe og brød.

Bøger udleveres forud efter aftale. Nye deltagere er meget velkomne. Del din læseoplevelse med andre og bliv selv beriget!

Læsekredsen giver mange sidegevinster: fællesskab, udvider ens horisont, giver gode diskussioner, giver refleksioner til ens eget liv, giver nye vinkler på det at være kirke i dag.

Hvis du skulle være interesseret i at være med i en novellelæsekreds, hvor man får læst en historie op hver gang, og hvor man så snakker om denne ene historie, så meld til Agnes (Kordegn) 75 12 83 16 hvis det var noget - et tilbud en gang om måneden!! Så vi kan få en aftale om det!!